CCNA Routing and Switching

Live Online

Het CCNA Routing and Switching-curriculum is een toegangspoort tot network-jobs en IT-carrières op instapniveau.

Na afloop van deze training beheers je de basis van de Cisco-netwerken. Je kunt netwerken aanleggen en beheren, je bent bekend met verschillende protocollen en technieken zoals netwerk hardware, Ethernet, STP, (V)LAN, IPv4, IPv6, RIP, IGRP, EIGRP, OSPF, BGP4, SNMP en heel veel meer..en je kunt verstoringen van deze technieken oplossen.

Het curriculum bestaat uit 4 modules:

 

CCNA startdata Dagdelen
CCNA-1: Introduction to networks, 4 september 5
CCNA-2: Routing and Switching Essentials 25 september 5
CCNA-3: Scaling Networks 16 oktober 5
CCNA-4: Connecting Networks 6 november 5

 

De eerste 2 cursussen bereiden je voor op het Cisco CCENT-certificeringsexamen 100-105 ICDN1 examen. De derde en vierde cursus bereiden je voor op het 200-105 ICDN2 examen.

Heb je beide examens succesvol afgelegd dan ben je Cisco Certified Nework Associate Routing and Switching

 

Voor wie?

Het is bestemd voor iedereen die het Cisco Certified Nework Associate certificaat of equivalente kennis en vaardigheden wilt opdoen. Het programma  CCNA wordt dit cursusjaar gegeven in de vorm van Webex sessies. Vanaf de eigen werkplek volg je de interactieve lessen.

 

Aan het eind van de trainingen

Aan het eind van het volledige programma ben je in staat een netwerk te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Je ontwikkelt praktische kennis van routing, switching, netwerkapplicaties, protocollen en services.

 

Trainer

Deze trainingen worden gegeven door Ramon Pirbux een gecertificeerde Cisco Specialist met jarenlange ervaring in netwerkland en het geven van Cisco trainingen.