Wat zeggen onze Cursisten?

De MCSA training heb ik heel goed ervaren. Vooral de manier van les geven door trainer Ricardo Ost was zeer prettig.

Het geven van de theorie en dat gelijk omzetten in de praktijk was positief. Ik heb zeker de nodige kennis gekregen op het gebied van MCSA om aan de slag te gaan op het werk.

Ik zou CareerIT aan een ieder aanbevelen die zijn/haar kennis op ICT gebied wilt upgraden.

Ashween Kalloe - AZP

MSCA 2012 training bij CareerIT heeft mij een brede kijk gegeven op het onderwerp. En niet alleen op dit onderwerp, over heel ICT. Je hebt een trainer voor je die elke dag gemotiveerd voor de klas staat en diezelfde motivatie die hij heeft naar jou als trainee overbrengt. Je komt er niet onderuit. Als ik zeg dat de trainer, meneer Ricardo Ost, niet gemotiveerd is, dan lieg ik waar er geen gras groeit. Daarnaast is hij niet alleen gemotiveerd, maar bezit een heel brede kennis van de ICT en dus ook van deze training natuurlijk. Als ik mijn MSCA haal heb ik het te danken aan meneer Ricardo Ost. En daarvan ben ik zeker, want ik heb eerlijk gezegd al eerder een MSCA gevolgd en het resultaat was negatief. Het ligt werkelijk aan jezelf, maar met die extra push van je trainer ga je het 100% halen. En die extra push geeft meneer Ost zeker. Hij is zeker aan te bevelen, die meneer Ricardo Ost van CareerIT.

G. Jasasentika - Sabrum

Mijn ervaring met de MCSA Training bij CareerIT Suriname noem ik zeer positief.
De training duurt in z'n geheel twee maanden. Drie dagen in de week, in een ontspannen sfeer les volgen van een enthousiaste, ervaren trainer.
De hands-on praktijkopdrachten en het digitale lesmateriaal hebben mij prima geholpen om voorbereid te zijn op mijn examens.

Ik wil de training sowieso aanbevelen aan mensen die hun kennis over het Microsoft server platform willen uitbreiden. Zeker als zij dat als basis nemen voor een professionele IT carrière. De internationale certificering die je na deze training kunt doen d.m.v. examens, valideert jouw opgedane kennis en geeft je marktwaarde een boost.

Duane Rustenberg - EBS

Op het werk heb ik even kennis gemaakt met Windows server 2008, maar er verder niets meegedaan vanwege mijn functie.
Intussen hebben we externe mensen ingehuurd mbt migratie naar Windows server 2012.
Hierdoor merkte ik dat ik heel veel kennis heb gemist en ik vond dat ik wat moest gaan doen aan mijn kennis van Windows Server 2012.

Door motivatie van mijn collega kwam ik in contact met CareerIT en ben de training bij CareerIT begonnen, en ik moet zeggen ik heb er geen dag spijt van. De heer Ricardo Ost heeft de lessen heel professioneel verzorgd, en heeft ons constant gemotiveerd. Het praktijkgedeelte heb ik nu al af en nu werk ik aan de voorbereiding van mijn examens.

S. Jagroep - TAS