Terugblik 2017 CareerIT

January 1, 2018 RO

Terugblik 2017 CareerIT

CareerIT kijkt terug op 2017 als een zeer succesvol jaar.

In januari zijn wij vol overgave begonnen aan onze missie: "zoveel mogelijk klanten helpen met het ontwikkelen van hun IT-kennis en vaardigheden middels trainingen en certificering".

In 2017 hebben wij:

  • 27 mensen opgeleid tot LPI-Level 1 Linux Administrator.
  • 10 mensen die de MCSA (Microsoft Certitified Solutions Associate) Windows Server 2012 hebben gevolgd.
  • 30 mensen die Linux Fundamentals hebben gevolgd en nu gereed zijn om volgend jaar met een LPIC-1 traject te starten.

Een deel van de cursisten heeft tevens het internationale examen van de training die ze hebben gevolgd me succes afgelegd. Het was heel inspirerend om te zien hoe onze cursisten naast hun gezin en werk het nog konden opbrengen om maandenlang te investeren in training en certificering. Bedankt allemaal voor de inspiratie. Voor mensen zoals jullie willen wij als CareerIT tot het uiterste gaan.

Sponsoring trainingen voor kansarme jongeren

Dank is ook op z'n plaats voor Atos Foundation en Stichting Finance Suriname. Samen met CareerIT zijn 4 Linux Fundamentals trainingen en 3 LPIC-1 trainingen gesponsord voor jongeren die deze trainingen anders niet zouden kunnen betalen. Wij hebben geconstateerd dat deze acties succesvol zijn geweest, omdat ze de arbeidspositie van sommigen hebben versterkt en voor anderen hebben geleid tot een baan in de IT.

We zijn nu op zoek naar meer sponsors om in 2018 meer mensen te kunnen helpen met hun carrière. Neem contact op als u een bedrijf vertegenwoordigd die wilt helpen.